UNA RAFTING AVANTURA
VAS POZIVA DA PROVEDETE JESEN 2020 GOD. U PRELEPOM KAMPU NA OBALI REKE UNE, GOLUBIĆ, BIHAĆ, Unsko-sanski kanton, BiH. Jesenji odmor na Uni i rafting… Doživite 3 dana jesenje avanture u adrenalinskom raftingu. Dobrodošli u lepotu i čaroliju.

Uz mnogobrojne avanture aktivnog turizma, svako može sebi da izabere ono što želi…
RAFTING / KAYAKING / VOŽNJA ČAMCA / BICIKLIZAM / PLANINARENJE / ŠETNJA / IZLETI / SMEŠTAJ / ODBOJKA NA PESKU / VELIKI ŠAH / STONI TENIS NA OTVORENOM / BOĆANJE / ODLIČNA DOMAĆA HRANA I SPECIJALITETI / LJUBAZNI DOMAĆINI I IZUZETNI UTISCI ZA PAMĆENJE….

Reka Una je jedna od najlepših i najčistijih reka na svetu. Grad Bihać i okolina pružaju svakom posetiocu puno dobre energije, dobrih vibracija i uživanja u kulturnom nasleđu ovoga kraja i prirodnim lepotama NP Una, kao i čitavim tokom reke Une…

Svako ko dođe prvi put, sigurno će doći ponovo… i preporučiti svojim prijateljima pravo mesto za uživanje u jedinstvenim prirodnim lepotama, sa puno vodopada, bukova, sedrenih kaskada i dobre energije koja se oseća svuda.

Doba korona Virusa je promenilo mnoge ljude, ali svako od nas treba da pronađe svrhu života, da pronađe u sebi radost i uživanje u životu svakoga trenutka – SADA….

Granice su otvorene i slobodno se može putovati bez ikakvih problema u BiH.

DOBRODOŠLI!

www.una-rafting-avantura.com
info@una-rafting-avantura.com
+381 601637500 (poziv, viber, watsapp)

AKCIJA
RAFTING R1
Rafting jačeg inteziteta, paket od 3 dana, pun pansion
115 EUR
po osobi
RAFTING R2
Rafting slabijeg inteziteta, paket od 3 dana, pun pansion
97 EUR
po osobi