Kajak avantura K1

Upoznajte gornji tok reke Une od Martin Broda do Kulen Vakufa na malo drugačiji način. Kajak sit on top vam omogućuje da taj prekrasni deo reke, koji se nalazi u srcu Nacionalnog parka Una, doživite na jedan neverovatan način, koji će vam pružiti nezaboravnu avanturu. Smaragdno zelena reka koja spaja ova dva mala mesta u nacionalnom parku pružiće vam puno malih brzaka i slapića i obilazaka oko rečnih ostrva, što predstavlja jedan veliki užitak.

Da biste bili deo ove avanture nije vam potrebno veslačko iskustvo, a učestvovati mogu i djeca od 10 godina, u pratnji roditelja. U ponudi imamo sit-on-top kajake za dve osobe kojima se jednostavno upravlja, a nudimo i kajake jednosede ukoliko želite da se prepustite sami sebi i individualno uživate.

Za kajak izlet je obezbeđena sva potrebna oprema: kacigu, prsluk, veslo, neoprensko odijelo i vodonepropusne torbe za vaše lične stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd.). Obavezno ponesite kupaći kostim, šorc, majicu i sandale za vodu (ili tenisice), peškir i rezervnu obuću i odeću, kremu za sunčanje, vodu.

DUŽINA STAZE

10 km

TEŽINA VODE

TRAJANJE VOŽNJE

2 sata (sa pauzom)

MINIMALAN BROJ OSOBA

4+ osobe

UKUPNO VREME

6 sati

CENA

41 EUR po osobi

Kajak avantura K2

Kajak avantura je atraktivna u donjem toku reke Une. Pravi je užitak. Sam start počinje u malom naselju Srbljani, odakle se dalje nastalja rekom do Grmuše. U toku vožnje ima dosta pauza za kupanje i plivanje na ostrvcima i slapićima, skakanje i druge vodene atrakcije.

Nije potrebno veslačko iskustvo. Mogu učestvovati deca od 10 godina u pratnji roditelja.

Za kajak izlet vam je obezbeđena sva potrebna oprema: kacigu, prsluk, veslo, neoprensko odijelo, vodonepropusne torbe za vaše lične stvari (fotoaparat, hrana i piće, itd…). Obavezno ponesite kupaći kostim, šorc, majicu i sandale za vodu (ili tenisice), peškir i rezervnu obuću i odeću, kremu za sunčanje, vodu.

DUŽINA STAZE

10 km

TEŽINA VODE

2° - 3°

TRAJANJE VOŽNJE

3 sata (sa pauzom)

MINIMALAN BROJ OSOBA

4+ osobe

UKUPNO VREME

5 sati

CENA

30 EUR po osobi