UNA RC KIRO RAFTING je preduzeće porodica Ćoralić i Mujagić, specijalizovano za turizam na vodi i avanturistički turizam.

„UNA KIRO“ RAFTING CENTAR se nalazi u Golubiću, 5 km uzvodno od Bihaća. Kompleks “UNA Kiro rafting/kajaking centar” se prostire na 20.000m2 kompletno ograđenog prostora, na samoj reci UNI u predivnom okruženju. U svom sklopu poseduje veliki parking za automobile i autobuse na samom ulazu.

„UNA RC“ KIRO RAFTING KAMP je rešenjem Službe za turizam, preduzetništvo i ruralni razvoj opštine Bihać kategorizovan kao ugostiteljski objekat za smještaj-kamp, sa tri zvezdice i pruža usluge smeštaja na kamp mestima, sobama i apartmanima. Na 2.250m2 su locirana kamp mesta kao i smeštajni objekti – 3 luksuzne vile i novi objekat većih kapaciteta, restoran na obali, tereni za odbojku na pesku, boćanje, veliki šah, stoni tenis na otvorenom, predivan park sa puno zelenila i to sve na samoj obali reke UNE, sa prekrasnim pogledom, koji oduzima dah. Kamp je stekao poverenje velikih evropskih kamp udruzenja nemački ADAC i holandski ACSI.

Posle adrenalinskog raftinga, svoje vreme možete upotpuniti odmorom u luksuznim vilama ili novom smeštajnom objektu, zatim šetnji, odmaranju na obali ili u restoranu uz času dobrog vina sa svojim prijateljima .

Ako tražite savršenstvo u organizaciji raftinga, Una Kiro je pravo rešenje. Skiperi-vodiči Una Kiro rafting centra su visoko obučeni i poseduju licence IRF-a
(Internacionalne Rafting Federacije), kao i Federalnog ministarstva saobraćaj i komunikacija BiH. Una Kiro rafting centar poseduje visoko kvalitetnu opremu i čamce sa atestima, registracijama i upotrebnim dozvolama i visoku organizaciju u odnosu na druge.